Hvad er jeres bedste tip?

Alle de blogs jeg læser handler om det samme i dag. ALLE er vi trætte af sne og slask, vi vil have forår nu! Desværre ser det ikke ud som om, det er de næste dage det kommer...

Derfor: Hvad er jeres bedste tip for at holde humøret oppe i denne vintertid? Skriv en kommentar med jeres tip, så udgiver jeg de bedste tips, og på den måde, kan vi måske hjælpe hinanden til at komme gennem den sidste vintertid.


Kommentarer
Postat av: Helena

Härlig bild! Ja instämmer helt, blir tokig på vintern. Här är det också snöstorm, skönt man slipper gå ut. Mitt tips är att vara positiv, börja planera för våren, för den kommer ju. Tänka lite på vad man skall plantera för blommor på balkongen eller uteplatsen, börja ordna med sommarkläder, ordna en "vårfest" för vännerna, med andra ord, bara tänka framåt! Ha det gott och hoppas att du slipper gå ut, kram!

2010-02-20 @ 15:17:33
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Emelie

Är det bara jag som fortfarande tycker om snön? Jag menar, om jag hade fått välja had ejag haft vår imorgon jag med, men våren har aldrig någonsin kommit i februari förut så jag tänker då att hellre, vackert vitt snölandskap tills de första krokusarna och snödropparna letar sig upp mellan smälta snöhögar än ett slaskigt, grått och regnigt landskap. Jag längtar också efter uteserveringar, vårpromenader och att slippa frysa dygnet runt men det finns mysiga saker att göra. Klä på sig varmt och gå ut och leka i snön med några barn man känner eller hunden, köpa mängder av vackra tulpaner och smycka hemmet med, dricka te och läsa böcker insvept i en filt, sticka en tröja eller bestämma mysiga fikor med vänner. Jag hoppas att vi hittar små ljuspunkter i vintermörkret!Många kramar!

2010-02-20 @ 16:20:40
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Jag försöker tänka att det ändå är övergående (även om det i dagsläget faktiskt inte alls känns så). Det gäller att inte tappa hoppet om en ljusare och torrare framtid. Jag tror nog att efter denna vintern kommer vi verkligen att uppskatta våren och sommaren.Då vädret inte är så mycket vi kan göra åt, gäller det att göra det bästa av situationen och försöka se fördelarna. Nu kan man t.ex. med gott samvete mysa inomhus och få gjort allt det man annars inte hinner med. Man kan även passa på att vintersporta; åka skidor och skridskor :)Stor kram

2010-02-20 @ 17:59:18
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0