Efterår kom bare - jeg er klar!

Jeg må indrømme, at jeg er begyndt at lænes lidt til efteråret. Jeg synes efteråret er skønt. Gå lange ture i skoven, komme hjem med kold næse of drikke varm kakao, tænde masser af stearinlys, nyde de smukke farver i naturen, læse en god bog under et tæppe, samle svampe og bær i skoven og nyde naturens skatte. I går var jeg netop afsted for at plukke brombær. De er ikke alle helt modne endnu, men jeg fik da nok til at kunne lave lækker brombærsyltetøj. Det smager altså bare bedre, når man selv har plukket ingredienserne og selv har lavet det hele!


Kommentarer
Postat av: Petra

Mmm, så gott med egenplockade bär :)

2009-08-23 @ 17:54:32
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Oh vad gott med björnbär. Jag hittar dem sällan här hemma, men när vi var i Belgien nu för några veckor sedan så växte de nästan överallt (ja, inte inne i städerna då, men i mer naturnära miljöer).



Kram

2009-08-23 @ 18:50:52
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Emelie

Hej fina!Det låter verkligen hur mysigt som helst med höst så som du beskrver den. Hösten är faktiskt min favoritårstid, och jag älskar att gå långa promenader i tjock tröja och mössa och njuta av den vidunderliga naturen, den klara luften och solen som står lite lägre på himlen. Varmt the, en bra bok på bussen till skolan och tända ljus. Ja tack, du inspirerade mig verkligen med detta inlägg! Det är skönt att kunna tänka positivt även när man har kommit hem från världens underbaraste sommarsemester, för var tid har ju sin charm, eller hur? Sen måste jag bara säga att danskan har det finaste ordet för sylt, det är så sött :) Det är ett vackert språk med många vackra ord.



Kram Emelie

2009-08-23 @ 21:51:50
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Lisa

Bade du och jag verkar gilla hösten! Jag gillar verkligen ditt inlägg :) Och bär gillar jag oxa!



Kram pa dig!

2009-08-23 @ 23:15:15
URL: http://parislisa.blogg.sea
Postat av: Jeanette

Jag håller med att hösten är härlig! Tänk vad bra med årstider! Igår plockade vi lite blåbär och skulle hitta svamp, men det gjorde vi inte. Men vi hade fikakorg med oss och vi satt och njöt i solen och Frostiz (vovven) badade och jagade pinnar i vattnet! Ha en skön dag! Kramar!

ps. duktig du är med träningen! ds.

2009-08-24 @ 13:46:23
URL: http://jeanettepoulsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0