Fyldt kyllingefilet med kartoffelsalat
Jeg er helt vild med nye kartofler! De smager simpelthen bare bedre! I dag brugte jeg dem i en forårskartoffelsalat. Det var super godt!
Nye kartofler med feta og forårsløg
Kolde nye kartofler
1/2 bundt forårsløg
1 rød peberfrugt
Grønne asparges
Feta. Enten i tern eller i blok
- Kog kartofler og køl dem af. Skær kartoflerne i tern.
- Skær forårsløg i ringe
- Skær peberfrugten i strimler
- Skær Asparges i små stykker
- Skær fetaen i tern
- Bland det hele i en stor skål
Dressing
6 spsk. oliven olie
3 spsk. eddike (enten hvidvinseddike eller hvis balsamico)
2 fed hvidløg (finthakket)
1 spsk. persille (finthakket)
Salt
Peber
- Bland alle ingredienserne og smag til med salt og peber
- Hæld dressingen ud over kartoffelblandingen
Fyldt kyllingefilet
4 kyllingefiletter
1/2 bundt forårsløg
Feta
Finthakket hvidløg
Bacon i skiver
Salt
Peber
- Flæk kyllingefiletterne på midten. Skær dem ikke helt over, men lav bare en sprække.
- Fyld filetterne med feta, finthakket forårsløg og lidt finthakket hvidløg.
- Krydr filetterne med salt og peber.
- Vikl bacon rundt om kyllingefiletterne.
- Steg i oven ved 200 grader i ca. 30 min
Mmm! Vad gott! Brukar göra liknande kyckling med osten "Boursin" som fyllning.
Har inte anmält mitt till halvmarathon... ännu! BLev lite orolig för knät ett tag. Ska se en osteopat i Paris sa bestämmer jag mig sen!
Ska kolla det där med hotell i Paris och aterkommer, ok? Vore ju jättekul om ni kunde aka dit!
Kram Lisa
mums! det där ser ju riktigt gott ut :-)
by the way, för ett tag sen frågade du om hur jag gör min bovetegröt,
det är ganska enkelt, jag kokar upp helt bovete i vatten (skölj under hett vatten några ggr först) när gröten strax är klar så brukar jag hälla i lite kanel, äppelbitar och bananskivor och låter gröten puttra några minuter till. Sedan brukar jag servera gröten med frysta bär och yoghurt eller mjölk till :-)
härligt de där lät