Verdens bedste foccaciabrød!

I går bagte jeg det lækreste brød. Det skal I prøve, det var virkelig godt!

Sådan så det ud, lige inden det kom i ovnen. Opskriften finder du her. (jeg brugte mere olie og hvidløg end opskriften siger)


Til brødet fik vi hjemmelavet alioli (hvidløgsmaionnaise). MUMS!

Alioli
Ingredienser
2 fed hvidløg
1/4 tsk. salt
1 past. æggeblomme
Ca. 1,5 dl rapsolie
1 tsk. vineddike

 Fremgangsmåde

  • Pres hvidløget.
  • Rør æggeblommer,vineddike, hvidløg og salt sammen til en sej masse.
  • Kom rapsolien i lidt efter lidt - ellers skiller mayonnaisen. Bliv ved med at piske, til mayonnaisen har en lind konsistens.


God fornøjelse!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0