Jordbærtrifli
Her kommer opskriften på den lækre jordbærdessert jeg lavede i går:-)
500 g jordbærgrød
2 ½ dl piskefløde
2 spsk. flormelis
1 tsk. vanillesukker med ægte vanille
8 savoiardi biskuits (lady fingers)
Lidt revet appelsinskal
1.Lav jordbærgrøden af ca 500 g jordbær og lad den køle af.
2.Pisk fløden halvstiv med flormelis og vanillesukker.
3.Læg et tykt lag jordbærgrød i bunden af et fad eller lav det i stedet i store glas.
Ingredienser:
Ingredienser til 4 personer500 g jordbærgrød
2 ½ dl piskefløde
2 spsk. flormelis
1 tsk. vanillesukker med ægte vanille
8 savoiardi biskuits (lady fingers)
Lidt revet appelsinskal
1.Lav jordbærgrøden af ca 500 g jordbær og lad den køle af.
2.Pisk fløden halvstiv med flormelis og vanillesukker.
3.Læg et tykt lag jordbærgrød i bunden af et fad eller lav det i stedet i store glas.
4.Fyld fadet/glassene lagvis op med lady fingers, fløde, jordbær og fløde.
5.Pynt med appelsinskal.
Tips
Triflien kan spises helt nylavet, mens biskuitterne er sprøde, eller man kan lade den stå og trække ligesom dansk trifli med makroner.
Man kan også bruge friske jordbær i stedet for jordbærgrøden.
God fornøjelse!
Kommentarer
Postat av: Ellinor
Tusen tack för tipset!
Ska inhandla lite kex och sedan använda resten av jordgubbarna till denna läckerhet.
Kram
Postat av: Jeanette
Vad gott! Det blir nog en tur till Danmark för att inhandla Kammerjunkere... Som tur är kan man köpa Kransekage här i Sverige! Tack för receptet! Ha en skön onsdagkväll! Kram!
Trackback