Inspiration til aftensmaden - hentet fra Thailand

Thaikylling med cashewnødder (mums!)

  • 3 - 4 kyllingefileter, skåret i skiver
  • en håndfuld cashewnødder
  • 1 rød peber, skåret i firkanter
  • 5 skiver ananas, skåret i mindre stykker
  • 1 løg, skåret i både
  • 5 fed hvidløg, hakket
  • olie til stegning
  • ½ dl østerssauce
  • 2 spsk fiskesovs
  • 2 tsk sukker
  • hvid peber
  • 3 forårsløg, skåret i tynde skiver på skrå
  1. Opwarm en wok, brun cashewnødderne og tag dem op af wokken.
  2. Tilsæt en smule olie i wokken og steg hvidløg, til det har fået en smule farve.
  3. Tilsæt herefter kylling og brun på alle sider.
  4. Tilsæt så løg og steg et minut længere.
  5. Herefter tilsættes østerssauce, fiskesovs, peber, sukker og cashewnødder. Steg et par minutter og kom herefter ananas og rød peber i wokken og steg endnu et minut.
  6. Smag til og tilsæt så forårsløg lige inden servering.
  7. Spises med ris.

Kommentarer
Postat av: Helena

Åh....kyckling med cashewnötter är verkligen bland det godaste jag vet! MUMS!

2009-08-25 @ 17:10:21
URL: http://h-examino.blogspot.com
Postat av: Petra

Det ser ju så gott ut. Om 3 månader är jag där och får äta äkta thaimat.

2009-08-25 @ 21:33:29
URL: http://petra-vardagligating.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0