En hund er godt for både krop og sjæl

Jeg er lige kommet hjem fra en herlig 2 timers gåtur med Fie. Vi gik langs vandet og nød solen, det var super skønt. Når man har en hund, bliver man tvunget til at være aktiv, og det er på en god måde. Det er virkelig happy training! Det er herligt at være sammen med en hund, der elsker at tumle og lege. Rasmus og jeg går tur sammen med Fie hver aften, og det er en rigtig god måde at være sammen på. Jeg synes, at der er meget mere kvalitet i at gå en tur, hvor man får snakket, frem for at sidde foran tv'et! Det er et helt andet og meget bedre samvær, hvis man spørger mig!

Desuden er Fie en rigtig putte og hyggehund, der gerne giver et varmt "kram".


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Trots att vi inte har hund brukar vi faktiskt vara ute och gå en bit varje dag. Det är skönt att komma ut och rensa hjärnan, fylla kroppen med nya och frisk luft samtidigt som man tar sig tid att prata igenom dagen.

Kram

2009-06-02 @ 21:28:46
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Jeanette

Ja, visst är Frostiz söt? Är så glad för henne. Hon blir mer och mer duktig för varje dag och jag vet att hon förstår ALLT vi säger...

Jag får ju säga att er Fie är lika söt och visst är det härligt att få komma ut varje dag med sin hund. Eller bara det att någon väntar förväntansfullt på en när man öppnar dörren. Ingen blir så glad för att se en, oavsett om man är osminkad eller om håret står rakt ut. Det spelar ingen roll. Du är älskad för den du är av din hund! Härligt! Ha en skön onsdag i morron! Kram från Jeanette



Ps. Lyckliga ni som får åka till Thailand. Har inte varit där så jag har tyvärr inga tips. Men det kanske andra har? Ds.

2009-06-02 @ 22:24:19
URL: http://jeanettepoulsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0