Inspiration til aftensmaden - hentet fra Thailand
Thaikylling med cashewnødder (mums!)
- 3 - 4 kyllingefileter, skåret i skiver
- en håndfuld cashewnødder
- 1 rød peber, skåret i firkanter
- 5 skiver ananas, skåret i mindre stykker
- 1 løg, skåret i både
- 5 fed hvidløg, hakket
- olie til stegning
- ½ dl østerssauce
- 2 spsk fiskesovs
- 2 tsk sukker
- hvid peber
- 3 forårsløg, skåret i tynde skiver på skrå
- Opwarm en wok, brun cashewnødderne og tag dem op af wokken.
- Tilsæt en smule olie i wokken og steg hvidløg, til det har fået en smule farve.
- Tilsæt herefter kylling og brun på alle sider.
- Tilsæt så løg og steg et minut længere.
- Herefter tilsættes østerssauce, fiskesovs, peber, sukker og cashewnødder. Steg et par minutter og kom herefter ananas og rød peber i wokken og steg endnu et minut.
- Smag til og tilsæt så forårsløg lige inden servering.
- Spises med ris.
Kommentarer
Postat av: Helena
Åh....kyckling med cashewnötter är verkligen bland det godaste jag vet! MUMS!
Postat av: Petra
Det ser ju så gott ut. Om 3 månader är jag där och får äta äkta thaimat.
Trackback