Psykologsamtale!

Tro det eller ej, men i dag måtte jeg ringe og tale med en psykolog....en HUNDEspykolog! Vores lille Fie kan SLET ikke finde ud af at være alene hjemme, så i dag blev vi desperate. Derfor måtte vi handle, og besluttede altså at ringe til en hundepsykolog (vidste I, at der findes sådan nogle?!) Nu krydser vi fingrene og håber hendes råd virker, for vi er ærligt talt meget desperate og fortvivlede...VUF

Kommentarer
Postat av: Lisa

Nej men! Hoppas att det löser sig. Tänk att det finns psykologer för hundar!



Kram Lisa

2009-04-21 @ 22:18:41
URL: http://parislisa.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Usch då, hoppas att det löser sig och att er lilla Fia snart mår bra igen.

Kram

2009-04-22 @ 06:21:49
URL: http://ellinorsworld.blogspot.com
Postat av: Mia

Nämen, hoppas det löser sig. På svenska tv4 plus finns det ett program med en amerikansk kille som "kan tala" med hundar och han är fenomenal. Rätt roligt att se faktiskt.



Kram

2009-04-22 @ 12:14:44
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Jeanette

Hej! Jada, det visste jag att det fanns, hundpsykologer, alltså. Finns ett jättebra svenskt tv-program "Hundcoachen" på en av dom svenska kanalerna, men det kan ni kanske inte se? Hoppas verkligen att det löser sej? Det är synd om Fie, hon blir klart jättelessen när hennes familj "försvinner".



När vår lilla Frostiz var liten, lämnade vi henne med några timmar varje dag, men hon ylade lite i början, men sedan gick det över, som tur var. Vi stod utanför och lyssnade och det fungerade bra och det har gått jättebra efter det. Hon fick en tröja efter husse att lukta och ligga på när vi inte var hemma... det verkade lyckat.



Så lycka till och det kommer säkert att gå jättebra! Håller tummarna! Ha en underbar torsdag! Kram från Jeanette

2009-04-23 @ 10:08:57
URL: http://jeanettepoulsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0